واردات کالا

واردات کالا

در وهله اول به این می پردازیم که واردات کالا چیست ، به طور کلی به تمامی کالا ها یا محصولاتی که در خارج از مرز های کشور تهیه و تولید می شود و با توجه به قوانین و مقررات کشور و طی شرایط خاص به داخل مرز های کشور می آید واردات کالا میگویند.

با توجه به این موضوع که واردات کالا در تمام کشور ها جزء مهم ترین فعالیت های حوزه تجارت بین الملل به حساب می آید پس بدیهی است که واردات کالا به عنوان یک فعالیت تجاری و اقتصادی مهم برای کمک به توسعه اقتصادی کشور یک راهکار بسیار مهم به حساب می آید.

از آنجایی که برای تهیه و تولید برخی از کالا ها امکانات کافی موجود نیست مانند نبود متریال ، زیاد بودن هزینه تولید یا تنوع جغرافیایی در کشور های دیگه گاهی به واردات کالا روی می آورند تا در شرایطی بهتر و با هزینه ای کمتر کالا مورد نیاز را وارد کرده و نیاز جامعه را از طریق واردات تامین نمایند.

پس با این شرایط می توان گفت واردات کالا در تامین نیاز های جامعه یک امر بسیار مهم و بسیار حیاتی می باشد اما نباید از این موضوع غافل شد که انجام این فعالیت مهم نیازمند آشنایی و دانش کامل در تمامی مراحل واردات و آشنا بودن با تمامی قوانین و مقررات واردات می باشد .

نحوه واردات کالا

دریافت کارت بازرگانی اولین اقدام افرادی است که می خواهند در زمینه واردات فعالیت کنند این کارت را باید از سازمان های مربوطه تهیه نمایید ، با این کارت شما مجوز فعالیت های صادرات و واردات را خواهید داشت لازم به ذکر است که این کارت در دو نوع حقیقی و حقوقی تقسیم بندی شده است و هرکدام به لحاظ کاربردی انواع مختلفی دارد.

  • واردات بدون کارت بازرگانی در صورتی قابل انجام می باشد که شخص وارد کننده توسط کارت بازرگانی ترخیص کار اقدام به واردات و کار تجارت نماید در این صورت می تواند بدون داشتن کارت بازرگانی نیز در این حوزه فعالیت داشته باشد.

انتخاب حوزه فعالیت دومین اقدام شما می باشد پس از این که کارت بازرگانی خود را دریافت کردید حال نوبت آن است که انتخاب کنید که زمینه فعالیت شما با چه کشوری و واردات چه کالایی است ،البته که بعضی افراد نمی خواهند با یک کشور خاص فعالیت داشته باشند و می خواهند با چندین کشور ارتباط برقرار کنند و کالاهای مختلفی را نیز وارد کنند این موضوع را در نظر داشته باشید که پیش از هر اقدامی لازم است که یک روش ثابت برای تجارت خود در نظر بگیرید.

آشنایی با قوانین و مقررات واردات که به عنوان سومین مرحله فعالیت در این زمینه می باشد به خاطر داشته باشید که قوانین و مقررات بر اساس نیاز کشور به سرعت تغییر میکند و این اتفاق باعث می شود که در صورت آگاه نبودن به قوانین و مقررات جدید دچار مشکل شوید پس به یاد داشته باشید که رعایت قوانین مستلزم این است که به قوانین و مقررات جدید آگاه و به روز باشید .

انتخاب کالا وارداتی و کشور هدف را به عنوان چهارمین مرحله در نظر میگیریم که ابتدا باید کالا مورد نظر خود را انتخاب کنید و کشور های ارائه دهنده را پیدا کنید و تحلیل و بررسی انجام دهید و بهترین کشور را نیز انتخاب کنید ،انتخاب کشور هدف مستلزم آن است که از قوانین و مقررات آن کشور تا حدودی مطلع باشید و با زبان آن کشور تا حدودی آشنایی داشته باشید ،پس از تحلیل و بررسی در مورد کشور مورد نظر و انتخاب کشور مناسب وقت آن رسیده است که تصمیم بگیرید واردات کالا از چه کشوری صورت گیرد.  

 

شرکت های واردات کالا

تمام افرادی که می خواند در زمینه واردات کالا و تجارت فعالیت کنند نیازمند این هستند که با فرد یا افرادی با تجربه در مورد این مسیر مشورت کنند و در این مسیر از تجربیات آنها استفاده کنند  و این را به خاطر داشته باشید صرفا داشتن سرمایه یا پیدا کردن کشور مناسب یا محصول مناسب دلیل بر این نیست که شما می توانید در این زمینه به موفقیت برسید البته که این موضوعات دلایل مهمی می باشد ولی واردات محصول کاری تخصصی و پیچیده است .

تمامی شرکت های بازرگانی از جمله بازرگانی کاسپین ترخیص برای کم کردن خطرات احتمالی در این زمینه از جمله خطر از دست رفتن سرمایه ، هدر رفتن زمان ، به خطر افتادن اعتبار شما عزیزان در تمام این مسیر حامی شما خواهد بود و تمامی تجربیات خود را در اختیار شما میگذارد تا شما ضرری را متحمل نشوید و بتوانید در زمینه تجارت و واردات کالا به کشور موثر عمل کنید و موفق شوید .

بازرگانی کاسپین ترخیص دارای متخصصین خبره و حرفه ای در زمینه واردات کالا می باشد و تجربه زیادی دارند و تمامی اتفاق ها را پیش بینی کرده از آنها جلوگیری میکند همچنین به تمام قوانین و مقررات روز و تمامی بخش نامه های جدید آگاه می باشد و با قوانین و مقررات کشور های دیگر نیز مسلط است از اول تا پایان راه شما را همراهی و پشتیبانی میکند.